TEL : 

0761/855.611

Oferta promotionala

b1

Pentru luna septembrie si octombrie, echipa noastra de specialisti Hidrarem ofera serviciul de manopera la automatizari GRATUIT.

Contact Rapid

E-mail:
Subiect:
Mesaj:
Calculati 2 + 3 = ?

Avantaje

Principalele motivele pentru care ati alege serviciile oferite de SC HIDRAREM SRL:

  • Servicii prestate cu utilaje moderne
  • Preturi fara concurenta

Vizualizati lista completa

Despre Hidrarem SRL

Despre Hidrarem SRL

Societatea Hidrarem SRL este infiintata in 2008, avand ca specializare proiecte utilitare pentru fluide(puturi de apa, puturi pentru pompe de caldura).

Lucram cu un personal calificat cu specializare in foraje puturi de adancime.

Nivelul nostru de cunostinte si experienta in foraje puturi de apa prin diferite metode geologice si geofizice asigura conditiile care pot oferi durabilitate indelungata in furnizarea de apa potabila sigura pentru dumneavoastra.

Echipa Hidrarem SRL executa la comanda puturi de apa la cel mai avantajos raport pret/calitate.


Executam Foraje Puturi apa de mica si mare adancime la cele mai avantajoase preturi, cu adancimea maxima H=40-200m, diametrul put forat D=250-311mm, in functie de tipul de PVC si adancimea dorita.

Folosim doar PVC ecologic de tip valrom sau valplast, albastre cu filet si filtru tip screen special pentru puturi de apa.

Diametrul put tubat D=125,140,160,180mm, in functie de solicitarea clientului si de situatia hidrologica locala. Forajul este mecanizat dupa tehnologia americana, foraj rotativ hidraulic cu circulatie direct de fluid de foraj, deoarece tehnologia ne permite putem fora chiar si in spatii mai inguste si greu accesibile.

Igienizarea si sanitarizarea putului se face la final dupa introducerea coloanei de PVC si limpezirea apei pe sistem aer lift, prin injectarea unui strat de ciment care dupa intarire formeaza un dop de ciment ce izoleaza panzele freatice.

Se utilizeaza straturi de adancime bogate in apa si nepoluate. Va oferim apa curata si limpede, la un debit bun si stabil.