TEL : 

0761/855.611

Oferta promotionala

b1

Pentru luna septembrie si octombrie, echipa noastra de specialisti Hidrarem ofera serviciul de manopera la automatizari GRATUIT.

Contact Rapid

E-mail:
Subiect:
Mesaj:
Calculati 2 + 3 = ?

Avantaje

Principalele motivele pentru care ati alege serviciile oferite de SC HIDRAREM SRL:

  • Servicii prestate cu utilaje moderne
  • Preturi fara concurenta

Vizualizati lista completa

Denisipari puturi de apa Barlad Galati Vaslui Husi

Denisipari puturi de apa

Societatea Hidrarem SRL beneficiaza de personal tehnic calificat cu o larga experianta in domeniu si prin utilizarea celor mai noi tehnologii, societatea noastra asigura executia lucrarilor solicitate sub forma de obiectiv „la cheie” si o apa potabila de cea mai buna calitate.

Denisiparea reprezinta eliminarea prin pompare cu pompa mamuth in sistem aer-lift a nisipului care a intrat in filtrele naturale ale putului si revenirea la curgerea lina a apei in putul afectat.

Denisipari puturi si fantani pentru o apa mai buna si mai curata!

Suntem specialisti cu indelungata experienta in domeniu si va putem oferi o apa potabila de cea mai buna calitate!


Pentru noi „Apa inseamna viata!”

Denisipari puturi de apa – pentru o apa limpede si de inalta calitate

 

Pentru ca investitia pe care ati facut-o in forarea unui put sau a unei fantani sa se dovedeasca rentabila si sa puteti beneficia de apa potabila si curata multi ani la rand, noi venim in ajutorul dumneavoastra oferindu-va lucrari executate in mod profesionist de denisipari puturi de apa si fantani.

Indiferent de motivele care au dus la nisiparea fantanii, experienta de peste 20 de ani pe care colectivul nostru de profesionisti o are in acest domeniu va gasi solutia optima pentru ca apa furnizata de fantana dumneavoastra sa fie din nou limpede si de buna calitate. Se stie ca, in general, in timpul exploatarii unui put, pornirea pompei face ca o mica cantitate de nisip sa patrunda in forajul respectiv care se decanteaza pe fundul putului sau al fantanii. Cu timpul, straturile suprapuse ajung sa blocheze filtrele naturale, astfel incat lucrarile de denisipari puturi de apa devin absolut obligatorii.

 

Denisipari puturi de apa, operatii de eliminare a nisipului fin

Prin denisipare se intelege operatia de extragere si eliminare a particulelor foarte fine de nisip din apa, prin pompare intensa, la un debit marit. Astfel, se elimina dopul de nisip format de-a lungul timpului pe fundul forajului.

Experienta personalului nostru si utilajele moderne pe care le folosim va garanteaza calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Procedeele pe care le folosim sunt adecvate tuturor tipurilor de fantani si puturi, iar pentru fiecare tip ne ajutam de cele mai bune utilaje create special pentru astfel de lucrari.

 

Denisipari puturi de apa in sistem aer-lift

 

Sistemul aer lift pe care il utilizam pentru a realiza lucrari de denisipari puturi de apa de inalta calitate consta in introducerea de aer sub presiune printr-un sistem tubular, in apa din fantana, pentru a se forma un amestec gaz-lichid, care are o densitate mai mica decat a apei, ceea ce duce la refularea lui pe inaltime. Astfel reusim sa colectam nisipul si sa-l eliminam, redand functionalitatea deplina a putului sau a fantanii dumneavoastra.

 

Argumente care ne califica pentru denisipari puturi de apa

 

Alegerea firmei noastre pentru executarea lucrarilor de denisipari puturi de apa si fantani este cea mai buna pe care o puteti face, iar ca argumente sunt profesionalismul de care personalul nostru calificat a dat dovada de-a lungul timpului si experienta de 20 de ani pe care am acumulat-o in acest domeniu.

Este suficient sa ne contactati si sa ne comunicati adresa dumneavoastra pentru a beneficia de serviciile noastre de calitate. Fie ca locuiti in Barlad, Husi sau in oricare alta localitate din judetul Vaslui, precum si in localitati din judetul Galati, noi va stam la dispozitie cu seriozitate si promptitudine.

Un alt argument pentru care merita sa alegeti firma noastra pentru lucrarile de denisipari puturi de apa il reprezinta pretul serviciilor pe care vi le oferim, care este unul extrem de avantajos pentru dumneavoastra. Scopul nostru este ca lucrarile pe care le executam sa satisfaca pe deplin cerintele clientilor. De aceea, va oferim servicii la cel mai avantajos raport calitate/pret.

 

Pentru a ne contacta, sunati la numarul de telefon 0761855611 sau trimiteti-ne un email pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , iar noi va vom raspunde cu promptitudine.