TEL : 

0761/855.611

Oferta promotionala

b1

Pentru luna septembrie si octombrie, echipa noastra de specialisti Hidrarem ofera serviciul de manopera la automatizari GRATUIT.

Contact Rapid

E-mail:
Subiect:
Mesaj:
Calculati 2 + 3 = ?

Avantaje

Principalele motivele pentru care ati alege serviciile oferite de SC HIDRAREM SRL:

  • Servicii prestate cu utilaje moderne
  • Preturi fara concurenta

Vizualizati lista completa

Foraje puturi de apa Barlad Galati Vaslui Husi

foraje puturi de apa

Executam foraje pentru explorarea-exploatarea straturilor acvifere de medie si mare adancime, dupa tehnologie americana, cu instalatie de foraj hidraulica cu circulatie directa de lichid de foraj.

Procesul tehnologic de executie a putului consta in: saparea initiala a gaurii de foraj, largirea gaurii de foraj pana la un diametru de 400-500 de mm functie de natura solului si a analizelor lichidului de foraj, curatarea si spalarea preliminara a putului de lichidul foraj, efectuarea carotajului electric ptr determinarea pozitiei si caracteristicilor straturilor acvifere, realizarea coloanei de tubare, realizarea filtrului de margaritar fin sort 3 mm, denisiparea/spalarea finala cu pompa de tip Mamuth in sistem aer-lift, limpezirea si dezinfectia putului, determinarea parametrilor de exploatare, darea spre folosinta.

Coloana de tubaj se realizeaza din burlane PVC cu diametrul de 125/140/160/ 180 mm (sau dimensiuni mai mari la cerinta beneficiarului) si de diferite clase de rezistenta R8/R10/R16 functie de adancimea putului.

Deoarece tehnologia ne permite putem fora chiar si in spatii mai inguste si greu accesibile.

Igienizarea si sanitarizarea putului se face la final dupa introducerea coloanei de pvc si limpezirea apei pe sistem aer lift.

La final prin injectarea unui strat de ciment care dupa intarire formeaza un dop, se obtine izolarea panzelor freatice de adancime fata de apele poluate de suprafata.

Astfel incat vom exploata doar din panza freatica de adancime acolo unde exista un debit bun,stabil si o apa de calitate.

La cererea beneficiarului realizam si echiparea putului.

Societatea Hidrarem SRL asiguram calitate si garantie la cele mai bune preturi de pe piata de profil.

 

Foraje puturi de apa – surse de apa potabila realizate cu profesionalism

 

Daca doriti sa aveti in gospodaria dumneavoastra o sursa de apa potabila, curata, proaspata si limpede, echipa noastra va sta la dispozitie pentru executarea lucrarilor de foraje puturi de apa. Procedeul consta in forarea cu ajutorul unei instalatii hidraulice de foraj cu circulatie directa de lichid.

Experienta de peste 20 de ani si profesionalismul personalului nostru, precum si tehnologia americana pe care o utilizam ne califica drept un partener de nadejde pe care va puteti bizui.

 

Foraje puturi de apa – tehnologie si etape de lucru

 

Prima etapa in executarea unei asemenea lucrari consta in saparea gaurii de foraj, dupa care o vom largi pana atinge un diametru util, in functie de sol si de lichidul de foraj. Urmeaza curatarea si spalarea de lichidul de foraj a putului, dupa care executam carotajul electric, astfel incat sa putem determina cu precizie pozitia si caracteristicile straturilor acvifere.

In etapa urmatoare realizam coloana de tubare, apoi filtrul natural. Operatia de denisipare si spalare o executam in sistem aer lift, cu ajutorul pompei Mamuth. Tot in cadrul lucrarilor de foraje puturi de apa, echipa noastra va executa dezinfectia putului si limpezirea apei. Clasa de rezistenta din care fac parte burlanele PVC cu care va fi realizata coloana de tubaj depinde de adancimea putului, iar diametrele acestora pot fi de la 125 mm la 180 mm, insa, la cererea clientului, dimensiunile pot fi mai mari.

 

Foraje puturi de apa – pentru o apa curata, nepoluata

 

Pentru a izola panzele freatice de adancime de apele de suprafata, care deseori sunt poluate, realizam o izolare prin injectarea unui strat de ciment care se va intari. In acest fel clientul va beneficia, pe termen foarte lung, de o apa potabila limpede si de calitate, cu un debit bun si stabil.

Profesionalismul de care firma noastra a dat dovada de-a lungul timpului ne recomanda drept parteneri de incredere, pe care beneficiarul se poate bizui. La cerea acestuia, tot noi putem executa si lucrarile de echipare a putului.

 

Cele mai bune servicii de foraje puturi de apa, la preturi imbatabile

 

Seriozitatea, profesionalismul si dorinta noastra de a satisface in totalitate exigentele clientilor sunt atuuri care ne recomanda drept cea mai buna alegere in executarea acestui tip de lucrari. Telul nostru final este ca toti clientii nostri sa fie multumiti de serviciile pe care le oferim.

Apeland la firma noastra, veti beneficia de cel mai bun raport calitate/pret, deoarece serviciile pe care vi le punem la dispozitie sunt realizate cu profesionalism, cunoastere si seriozitate, la cele mai mici preturi practicate pe piata. Ceea ce noi va oferim se poate rezuma astfel: servicii de calitate prestate de profesionisti cu experienta, executate cu utilaje moderne, la preturi fara concurenta.

 

Daca locuiti pe teritoriul judetului Vaslui, in Husi, Barlad sau oricare alta localitate, dar si in satele sau orasele din judetul Galati si aveti nevoie de foraje puturi de apa, nu ezitati sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon: 0761855611; 0235429596; 0755062811 sau sa ne trimiteti un email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. iar noi va vom raspunde cu promptitudine.